Telefon

072-545 5558

E-post

info@wholesome.nu

Enzymterapi 1

En fantastisk ansiktsbehandling. Denna behandling passar dig som behöver ett boost och vill ha resultat direkt!
I behandlingen använder vi enzymer som stimulerar immunförsvaret, läkningsprocesser och kollagenproduktion.

Behandlingen skapar en lymfdränageeffekt genom maskens stramande och pulserande verkan, hjälper även vid vidgade kapillärer.
Blod och lymfcirkulationen stimuleras och kan börja fungerar fritt. friskt syre, näringsrik vätska och vatten underlättas att nå cellerna inifrån.

För bästa resultat rekommenderas en kur.

Ca 120 min

1500:-

 

Enzymterapi 123

OBS! Denna behandling rekommenderas efter man har gjort enzymterapi mask 1! Denna behandling är en biologisk ansiktslyftning som ger fast och klar hy. En ansiktsbehandling som inte är jämförbar med andra ansiktsbehandlingar. Enzymlyft stärker kollagenproduktionen, blod- och lymfcirkulationen samt ansiktsmuskulaturen.

Denna enzymterapi behandling består av rengöring, och peeling anpassad efter din hudtyp. En enzymmask 1# och enzymmask 2# och 3# appliceras och ska verka i 45 min.

Kan med fördel göras som en kur för bästa resultat, därför att behandlingen jobbar på muskulaturen och kan jämföres med ett gympass.

DMK använder enzymer som stimulera och stärker muskelaktiviteten, samt bekämpar fria radikaler.

Lymfdränage effekten skapas genom maskernas stramande och pulserande verkan samt vidgade kapillärer.

Blod och lymfcirkulationen stimuleras och kan börja fungerar fritt. friskt syre, näringsrik vätska och vatten underlättas att nå cellerna inifrån. DU ser resultat direkt

Ca 120 min

1950:-

Green Peel Express

Det är vad vi kallar en ”Lunchbehandling”, Lämnar ingen direkt konvaljens på din hud och du kan återgå direkt till jobbet med en ny lyster och mer återfuktad hud.

45 min

990:-

Green Peel Fresh Up

Den mildaste metoden för ökad lyster och anti age effekt. Populärt även kallad ”PARTY PEEL”, då huden får en sådan vacker lyster att du kan gå direkt på fest. Samtidigt sätter behandlingen i gång processer som fördröjer åldrande hud, stärker känslig hud, förbättrar upptag av aktiva ämnen samt förbättrar oren hud.

60 min

1100:-

Green Peel Energy

En djupare variant som passar utmärkt för dem som är i behov av en djupare anti age effekt. Effektiv på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och akne. Du kan få en rodnad efter behandling, men i regel inte värre än att du kan delta i sociala sammanhang dagen efter behandlingen. Särskilt lämplig för den upptagna kvinnan eller mannen som önskar en mycket effektiv behandling utan att begränsa sin vardag.

75 min

1300:-

Green Peel Classic

Fullständig hudförnyelse på 5 dagar i stället för cirka 28 dagar. En metod som blivit utförd i över 60 år i över 70 länder runt om i världen. Det är flera med synliga hudproblem som önskar förnya sin hud utan kemikalier och kosmetisk kirurgi. Succén med originalet GREEN PEEL Classic av Dr. med. Christine Schrammek har visat otroliga resultat med stor trygghet över tiotals år.

Del 1 – örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen. Endast använda medföljande produkter.

Del 2 – efterbehandling
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. Behandlingen består av rengöring, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbelmask i 20 min, avslutande hudvårdsprodukter. Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 2 dagar efter örtpeelingen tagits bort.

Denna behandling kräver konsultation innan.

60min + 60 min

2500:-

Infuzion

En revolutionerande behandling som ger en effekt av både skinbooster och fillers, men helt utan nålar. Hyaluronsyra, som är ett vitaminrikt serum, förs ner i huden med hjälp av galvaniserad ström och en roller, som går jämnt över den berörda hudytan. Metoden gör att man helt slipper obekväma biverkningar som blåmärken, svullnad och smärta. Dessutom upplever du resultat redan efter första behandlingen.

Serumet slussas ned i huden och tillför stora mängder fukt och näring. Produktionen av kollagen och elastin, som är två av kroppens och hudens viktiga protein, stimuleras och förbättrar elasticiteten i huden. På så vis är infuzion ett bra val för att förebygga och reducera rynkor, jämna ut hudtonen, eliminera kråksparkar och andra fina linjer samt få bort mörka ringar under ögonen.

Tack vare att Infuzion är en nålfri behandling är det lättare för oss att komma åt känsliga områden och därmed få ett fint resultat. Rollern kan fokusera på ett specifikt område betydligt bättre än vad tillexempel fillers kan, och metoden fördelar jämnt så att huden fylls ut på ett sätt som ser naturligt ut. Vi utför Infuzion-behandling i ansiktet, på halsen, bröstet och händerna.

För att få ett optimalt resultat som håller i upp till sex månader, rekommenderar vi att man utför Infuzion-behandlingen tre gånger, med en veckas mellanrum. Därefter krävs det att man underhåller huden var sjätte månad.

45 min

1900:-

Ansiktsbehandling hudterapeutens val 

Svårt att välja? Första besöket? Låt mig rekommendera det jag tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. Kan vara klassisk eller avancerad.

Hudterapeutens val bokar du när du vill att terapeuten avgör vad som är bäst för din hud. En unik upplevelse varje gång.
Vid ditt besök gör vi först en hudanalys samtidigt som jag lyssnar till dina önskemål. Med vår kunskap skräddarsyr vi sedan den ultimata behandlingen för dig.

Ca 120 min

1500:-