Telefon

072-545 5558

E-post

info@wholesome.nu

Enzymterapi 1

En fantastisk ansiktsbehandling. Denna behandling passar dig som behöver ett boost och vill ha resultat direkt!
I behandlingen använder vi enzymer som stimulerar immunförsvaret, läkningsprocesser och kollagenproduktion.

Behandlingen skapar en lymfdränageeffekt genom maskens stramande och pulserande verkan, hjälper även vid vidgade kapillärer.
Blod och lymfcirkulationen stimuleras och kan börja fungerar fritt. friskt syre, näringsrik vätska och vatten underlättas att nå cellerna inifrån.

För bästa resultat rekommenderas en kur.

Ca 120 min

1500:-

 

Enzymterapi 123

OBS! Denna behandling rekommenderas efter man har gjort enzymterapi mask 1! Denna behandling är en biologisk ansiktslyftning som ger fast och klar hy. En ansiktsbehandling som inte är jämförbar med andra ansiktsbehandlingar. Enzymlyft stärker kollagenproduktionen, blod- och lymfcirkulationen samt ansiktsmuskulaturen.

Denna enzymterapi behandling består av rengöring, och peeling anpassad efter din hudtyp. En enzymmask 1# och enzymmask 2# och 3# appliceras och ska verka i 45 min.

Kan med fördel göras som en kur för bästa resultat, därför att behandlingen jobbar på muskulaturen och kan jämföres med ett gympass.

DMK använder enzymer som stimulera och stärker muskelaktiviteten, samt bekämpar fria radikaler.

Lymfdränage effekten skapas genom maskernas stramande och pulserande verkan samt vidgade kapillärer.

Blod och lymfcirkulationen stimuleras och kan börja fungerar fritt. friskt syre, näringsrik vätska och vatten underlättas att nå cellerna inifrån. DU ser resultat direkt

Ca 120 min

1800:-

Body Enzyme 

En djupt exfolierande kroppsbehandling som stärker och stramar upp huden. Ökar cirkulationen, ger lymfatiskt dränage och avgiftar huden. Passar bra till problemhud med acne, celluliter, dålig cirkulation, torr hud och bristningar.

90 min

995:-

Body sculpting

Cellulitbehandling som passar perfekt att lägga till vid en ansiktsbehandling. Hjälper till att minska förekomsten av celluliter och stramar upp huden. Body Sculpting Créme framkallar en kemisk värme som sätter igång ämnesomsättningen på cellnivå och minskar ansamling av fett i fettceller.

60 min

895:-