DMK

DMK är ett professionellt, resultatinriktat hudvårdskoncept, utgående från hur huden faktiskt fungerar och med produkter som matchar hudens egen kemi. Enligt DMK är ursprunget till flertalet hudåkommor ett resultat av disharmoni i huden. Genom biokemins principer har DMK skapat en uppsättning behandlingar och produkter som stegvis återställer huden till sitt naturligt friska tillstånd.

 

DMK arbetar med huden. Den mest effektiva hudvården är den som tar tillvara på hudens naturliga läkningskraft. Jag arbetar med hudvård på djupet, baserat på hur huden faktiskt fungerar. Skin Revision-tekniken återkommer i alla behandlingar och omfattar fyra steg: Remove, Rebuild, Protect och Maintain.

Att upprätthålla hudens helhet, inre balans och funktionalitet är avgörande för en frisk och välmående hud. Om någon eller några funktioner skadas eller hämmas, eller hudbarriären på annat sätt skadas, kommer det förr eller senare visa sig som förtida åldrande, acne, känslighet, rodnad, pigmenteringar eller andra svåra hudtillstånd.

Döda hudceller är inte detsamma som ”värdelös hud”! Att professionellt avlägsna överskott av döda celler från hudytan gör att huden blir jämnare, renare och får bättre struktur. Problem uppstår när peeling (eller annan kraftig behandling) görs med täta intervall, kanske varje vecka eller ännu oftare hemma, i tron att de goda resultaten kommer att fortsätta. Det gör de inte! Enbart peeling löser inte de verkliga problemen, som oftast ligger djupare och rör andra funktioner och strukturer i huden. Många kan först behöva bygga upp huden på ett djupare plan, innan några egentliga peelbehandlingar utförs.

Första steget är en konsultation. På så sätt skapas ett individuellt anpassat behandlingsprogram just för dig. DMK erbjuder såväl lättare som avancerade behandlingar.

Titta gärna på filmen för att förstå vad en enzymbehandling gör.

För mer information DMK Sverige