Telefon

072-545 5558

E-post

info@wholesome.nu

Green Peel Express

Det är vad vi kallar en ”Lunchbehandling”, du kan återgå direkt till jobbet med en ny lyster och mer återfuktad hud.

45 min

990:-

Green Peel Fresh Up

Den mildaste metoden för ökad lyster och anti age effekt. Populärt även kallad ”PARTY PEEL”, då huden får en sådan vacker lyster att du kan gå direkt på fest. Samtidigt sätter behandlingen i gång processer som fördröjer åldrande hud, stärker känslig hud, förbättrar upptag av aktiva ämnen samt förbättrar oren hud.

60 min

1100:-

Green Peel Energy

En djupare variant som passar utmärkt för dem som är i behov av en djupare anti age effekt. Effektiv på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och akne. Du kan få en rodnad efter behandling, men i regel inte värre än att du kan delta i sociala sammanhang dagen efter behandlingen. Särskilt lämplig för den upptagna kvinnan eller mannen som önskar en mycket effektiv behandling utan att begränsa sin vardag.

75 min

1300:-

Green Peel Eye Contour Treatment

Ögonbehandling som ger en lugnande och uppstramade effekt. Passar alla som vill fräscha upp området runt ögonen och även effektivt vid eksem.

30 min

890:-

Green Peel Classic

Fullständig hudförnyelse på 5 dagar i stället för cirka 28 dagar. En metod som blivit utförd i över 60 år i över 70 länder runt om i världen. Det är flera med synliga hudproblem som önskar förnya sin hud utan kemikalier och kosmetisk kirurgi. Succén med originalet GREEN PEEL Classic av Dr. med. Christine Schrammek har visat otroliga resultat med stor trygghet över tiotals år.

Del 1 – örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen. Endast använda medföljande produkter.

Del 2 – efterbehandling
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. Behandlingen består av rengöring, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbelmask i 20 min, avslutande hudvårdsprodukter. Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 2 dagar efter örtpeelingen tagits bort.

Denna behandling kräver konsultation innan.

60min + 60 min

2500:-