Enzymbehandling, green peel, hudvård & örtpeeling i Lycksele

Jag på Wholesome Skincare hjälper dig i Lycksele med behandlingar som enzymbehandling och örtpeeling. Alla människor är unika, vilket betyder att varje person har en unik hudtyp och det gör att alla behöver ta hand om sin hy på olika sätt. Det finns bland annat torr hy, oljig hy och normal hy, men personer med torr hy kan ha olika problem och därför finns jag för dig för att lista ut hur du ska behandla din hy på bästa sätt. Jag har många typer av hudvård för dig som green peel och örtpeeling och är du osäker på vilken behandling som är rätt för din hy så är det bara att göra av dig till mig så tar vi det där ifrån.

Jag, Linda Meittinis är en utbildad auktoriserad hudterapeut och därför kan du känna dig bekväm hos mig eftersom jag, efter många års erfarenhet kan se vad just din hy är i behov av. Min plikt är att hjälpa dig och även svara på frågor så att du verkligen ska kunna förstå din hudtyp och även ta hand om den på rätt sätt hemma så att den kan andas friskt och må bra. Du ska inte vara rätt eller tveka över att ställa frågor, för en fråga kan påverka hur du fortsättningsvis behandlar din hy och det kan avgöra hur bra just din hud mår. Jag svarar gärna på alla dina frågor och funderingar, så det är bara att höra av sig om det är något du undrar över. Du är välkommen till mig på Wholesome Skincare så kan jag erbjuda hjälp inom hudvård som enzymbehandling, greenpeel och örtpeeling här i Lycksele.