Enzymbehandling, green peel, hudvård & örtpeeling i Örnsköldsvik

Välkommen till mig, Linda Meittinis på Wholesome Skincare i Örnsköldsvik. Hos mig kan du få behandlingar inom hudvård så som enzymbehandling, greepeel till örtpeeling. Vet du inte vilken behandling du behöver så hjälper jag dig gärna att lista ut det. Alla behandlingar inriktar sig på olika områden inom hudvård. Har du torr hy kan en behandling göra mer resultat än en annan som hjälper mot fet hy. Mitt uppdrag är att utföra en behandling på dig som passar din hudtyp och det är även min plikt att berätta för dig vilken av dessa behandlingar som just du ska ta för att din hy ska leva sitt bästa liv.

För mig är det viktigt att alla kunder som kommer ut från min salong ska vara hundra procent nöjda. Vad jag gör för att alla kunder ska känna sig nöjda med behandlingen är att kolla över din hudtyp och ser över hur din hy beter sig. Sedan gör jag behandlingen väldigt noggrant. Det spelar ingen roll om det är hudvård som enzymbehandling, green peel eller örtpeeling utan alla dessa behandlingar utförs professionellt och noggrant. Jag erbjuder också rådgivning till hur du själv ska kunna ta hand om din hy på bästa sätt så att den mår bra och är frisk och även att du ska känna dig fräsch. Jag ser fram emot att se dig här på min salong och jag hoppas även att du som både ny och gammal kund kommer välja Wholesome Skincare i Örnsköldsvik i framtiden om du är i behov av hudvård.