Telefon

072-545 5558

E-post

info@wholesome.nu

 

Esse Probiotic Skincare är ett sydafrikanskt märke som är först i världen med att lyckas tillsätta Levande Probiotika (goda bakterier) i hudvård. Genom att använda denna nya teknik så kan vi skapa resultat som är högre än vad som någonsin tidigare har kunnat uppnås. Detta både på kort och på lång sikt.

Den senaste forskningen inom hudvård har visat att vi som människor enbart består av 46% mänskliga celler. Däremot består vi av 54% mikrober (bakterier, svampar etc.). Det har även visat sig att det absolut viktigaste för vår hudhälsa inte är hudcellerna (som vi tidigare har trott). Det viktigaste är istället de bakterier som lever på och i vår hud.
Hudvård i framtiden måste därför fortsätta att arbeta med hudcellerna men samtidigt även gynna hudens goda bakterier.

Vi kombinerar Probiotika (goda bakterier) och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt. På så vis skapar vi mycket höga resultat på såväl åldrad hud som problemhud.
Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

Stämpelkort

För varje produkt du köper får du ett silvermärke. När du har tio märken får du en gratis produkt.