Telefon

072-545 5558

E-post

info@wholesome.nu

Yumilashes ink. fransfärgning

Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.
Keratinbehandlingen tar 90 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-10 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Det innebär att ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

OBS! VIKTIGT ATT DU KOMMER OSMINKAD RUNT ÖGONEN TILL DENNA BEHANDLING.

90-120 min 995:-

 

YumiBrows ink. brynfärgning

YumiBrows är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Har du hårstrån som växer åt olika håll i ögonbrynet är det något som kan rättas till vid en behandling. YumiBrows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 3 – 4 veckor då brynen byts ut oftare än fransarna.

 

45 min  650:-

 

YumiLashes & Yumibrows ink. färgning

YumiLashes och YumiBrows inklusive färgning och ansning av bryn.
OBS!! Du ska komma osminkad runt ögonen till denna behandling!

90-120 min  1 345:-

Yumi Keratin mascara finns att köpa på salongen, förstärker YumiLash behandlingen