Enzymbehandling, green peel, hudvård & örtpeeling i Umeå

Är du i behov av till exempel enzymbehandling eller örtpeeling och bor i eller i närheten av Umeå så har du kommit helt rätt. Jag, Linda Meittinis på Wholesome Skincare är en Auktoriserad Hudterapeut som riktar mig in på bland annat på olika typer av hudvård som enzymbehandling, green peel och örtpeeling. Jag ser alltid till att du ska få den bästa behandlingen för din hudtyp. Målet är att du ska känna dig helt nöjd när du går här ifrån. Nöjda kunder är väldigt viktigt för mig och för att du ska känna dig helt nöjd så kollar jag över din hudtyp och rekommenderar vilken behandling du ska ta. Målet är att du ska få ut så mycket som möjligt av den.


Min förhoppning är att Wholesome Skincare är företaget du kommer vända dig till om du behöver en ansiktsbehandling. Har du behov av hudvård som till exempel enzymbehandling, green peel eller örtpeeling och du bor i Umeå är det bara att höra av sig till mig så bokar vi en tid där ifrån. Tveka inte heller på att höra av dig till mig om du har några frågor. Jag ger dig gärna svar på dina frågor så att du ska ha koll på allt du undrar över. Vad du än är ute efter inom hudvård, lättare eller mer avancerade behandlingar så ser jag till att du ska få den behandling som du är i behov av. Du ska vara helt nöjd när du lämnar salongen, och är du inte det så ser jag till att du ska känna dig hundra procent nöjd.Välkommen in till mig på Wholesome Skincare!